Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

RegioBank houdt Sinterklaas Speurtocht

Geplaatst op: 25 november 2019

Hoera, Sinterklaas is bijna jarig en binnenkort is het groot feest. Om dit te vieren organiseert RegioBank Genemuiden woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur een Sinterklaas Speurtocht. Iedereen mag mee doen!

“Wij verstoppen zes spaarvarkens op zes verschillende locaties in Genemuiden (+/- 2 km rondom ons kantoor). Van deze locaties en de spaarvarkens hebben wij een foto gemaakt. Wij delen via onze RegioBank Genemuiden Facebook de foto’s, zodat kinderen op zoek kunnen gaan naar de verstopte spaarvarkens”, legt RegioBank uit.

“Bij elk spaarvarken hoort een leuke prijs. Deze kunnen de winnaars tijdens de prijsuitreiking (om 16.30 uur bij ons op kantoor) komen ophalen. In elke spaarvarken zit een code. Deze haal je er uit en neem je mee naar de prijsuitreiking. Aan de hand van de code weten wij welke prijs de winnaar ontvangt. Per persoon mag je 1 code inleveren.

Kinderen die mee hebben gedaan, maar de spaarvarken(s) niet als eerste hebben gevonden, kunnen ook een kleinigheidje komen ophalen. Het is natuurlijk voor iedereen feest! Wij zouden het erg leuk vinden als alle kinderen in Genemuiden willen meedoen met onze Sinterklaas Speurtocht.”

Sinterklaas speurtocht – Genemuiden

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500