Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ChristenUnie staat stil bij 75 jaar bevrijding

Geplaatst op: 27 november 2019

Op dinsdag 3 december om 20.00 uur organiseert de ChristenUnie Zwartewaterland een informatieve avond in het Oude Stadhuis van Hasselt over ’75 Jaar Bevrijding’. Dit aan de hand van de fototentoonstelling bij het project ’75 jaar bevrijding Zwartewaterland’, waar ruim 300 basisschoolleerlingen aan hebben meegewerkt.

Een van de fotografen van dit project, Henk Poelarends van Fotoclub Positief, zal tijdens deze avond iets vertellen. Tevens is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de expositie.

De ChristenUnie vindt het heel belangrijk om stil te staan bij dit project: “Het is bijzonder dat we al 75 jaar in vrijheid mogen leven. Juist in deze tijd waarin verschillen tussen bevolkingsgroepen erg groot kunnen zijn en er onrust is in de wereld om ons heen, is het van groot belang om stil te staan bij al die mensen die hun leven gaven voor de vrijheid van ons allemaal”, aldus partijleider Tamme Spoelstra.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500