Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Het gaat als een lopend vuurtje…’

Geplaatst op: 27 november 2019

“Het gaat als een lopend vuurtje”, lacht Herma woensdag. Ze staat op het punt om de oude winkel van Zeeman in te richten voor drie donkere dagen voor Sinterklaas. “Black Friday wordt steeds meer een begrip en daar wilden we graag aan meedoen, maar dan wel drie dagen lang….”, vertelt de initiatiefneemster van drie dagen ‘sale’ aan de Langestraat.

En dat het druk gaat worden, lijkt wel zeker. Vorig jaar verkocht JR & HM Schoenmode vanuit het winkeltje aan het Kerkplein, waarin ondertussen Vino is getrokken. Toen liep het storm. “Megadruk, en dat verwacht ik nu eigenlijk wel weer’, denkt Herma.

Dit keer besloot ze twee andere onderneemsters te vragen. Al was het maar omdat het pand van Zeeman ruimte genoeg biedt voor een groter aanbod. En dus staan Jansen Mode en AnneModa ook drie dagen in het winkelpand. “We verkopen kleding en schoenen voor kleine prijzen: 10, 15, 25 en 35 euro”, vertelt Herma.

Alle reden kortom voor een bezoek aan de outlet. Die gaat donderdag om 10.00 uur open, ook vrijdag en zaterdag is dat het openingstijdstip voor de echte koopjagers.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500