Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Robuust gaat zaterdag open in de Langestraat

Geplaatst op: 27 november 2019

Henrike is druk bezig met het inrichten van de winkel.

Henrike Beens is woensdagochtend druk bezig in het voormalige pand van ’t Hoedenkabinet. Daar opent ze komende zaterdag namelijk het nieuwe onderkomen van Robuust. Met die winkel zat ze het afgelopen jaar op de Schering. “Hier kunnen mensen ons veel makkelijker vinden”, zegt ze over de nieuwe plek.

Ze was al een tijdje op zoek naar een goede locatie in het centrum van Genemuiden. Na een jaar Schering was ze toe aan een volgende stap. “Op het industrieterrein moesten mensen zoeken. En in het centrum trek je ook meer klanten van buiten Genemuiden”, denkt Henrike.

In deze regio is er veel vraag naar betaalbare, landelijke woonaccessoires en het aanbod is niet groot. Dat was voor haar de reden om juist voor deze branche te kiezen. “Ik heb al jaren passie voor interieur en vooral de stoere landelijke stijl, maar het idee voor deze winkel kreeg ik tijdens een vakantie. We kwamen in een winkel met een hele leuke sfeer. ‘Als ik iets ga doen….’, dacht ik toen al.”

En dus is het nu tijd voor de volgende stap. In het pand waar eerder onder meer een bakker en een notenwinkel zaten, verkoopt ze vanaf zaterdag ‘stoere, landelijke’ woonaccessoires. Veel van hout en met en geleefd uiterlijk. Vandaar ook de naam Robuust.

De winkel gaat zaterdag om 10.00 uur open. Daarna gaat Robuus elke dinsdagmiddag, woensdagochtend en donderdag, vrijdag en zaterdag open.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500