Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eurom maakt kans op eretitel

Geplaatst op: 29 november 2019

Tot en met 11 december kan via de Regio Zwolle Connect app op de finalisten van de verkiezing Starter en Ondernemer van de Regio Zwolle 2019 gestemd worden. De finalisten van de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Wycher Bakker (Eurom) uit Genemuiden, Arend-Jan Horst (AKROH Industries BV) uit Zwolle en André Jansen (Maan Group) uit Raalte.

De ondernemers worden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Martin van der Sluis, Edwin Peterman, Lisa Heethaar, Gido Frühling, Johan van Marle en Marius Nijland. De vakjury stemmen (2/3) en de publiekstemmen (1/3) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december in Theater De Spiegel. De awards voor de verkiezing worden speciaal ontworpen en gerealiseerd door een projectteam van creatieven van het Cibap.

De verkiezing is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropoolregio Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres). Het thema van het congres is dit jaar ‘Blijf in business’. En gaat over hyperflexibel ondernemen in de platformeconomie.

Bekijk hier de kandidaten https://www.youtube.com/watch?v=xW10o2rVZwg&feature=youtu.be

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500