Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bij Scholenvolleybal draait het om sportiviteit

Geplaatst op: 11 december 2019

Ichthus School is het sportiefst.

“Jullie vinden dit heel belangrijk, wij totaal niet”, zegt Buurtsportcoach Martijn Jansen als hij woensdag in d’ Overtoom de einduitslag van het Scholenvolleybaltoernooi bekend maakt. Het gaat om goed spelen en sportiviteit, wil hij maar zeggen.

Twee teams van De Driemaster uit Hasselt denken daar vermoedelijk anders over. Zij zijn de beste twee ploegen van het toernooi. Genemuider succes is er voor een team van de Ichthus School die de sportiviteitsprijs wint. In totaal deden 24 teams mee. Die zorgden voor een sportief en luid spektakel.

Volleybalverenigingen Pegasus en Ruutvoorn organiseren het toernooi samen met de buurtsportcoach.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500