Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Thuis uit eten’ met de Kerstdagen dankzij De Lange

Geplaatst op: 12 december 2019

Een onvergetelijke kerstmaaltijd zonder dat je zelf dagenlang in de keuken staat? Dan is een bezoek aan De Lange een goede optie. De versspecialist heeft namelijk een compleet kerstmenu voor slechts 14,95 per persoon. Meer inspiratie op doen, kan overigens komende zaterdag tijdens een speciale Kerstinspiratiedag van De Lange en Keurslager Van de Weg.

Want wie toch zelf aan de slag wil, kan natuurlijk ook prima terecht bij beide zaken aan de Klaas Fuitestraat. Ze geven zaterdag de hele dag inspiratie voor een smakelijk kerstdiner of lekkere hapjes tijdens de feestdagen.

Bij De Lange is de periode rondom Kerst altijd een drukke. Veel mensen kiezen voor het gemak van de speciaalzaak. “’Thuis uit eten’, zeggen we wel eens”, zegt Carin over de mogelijkheden die ze aanbiedt. Wie dat wil ervaren, kan nu al een bestelling plaatsen bij De Lange. De kerstbestellijsten liggen in de winkel. Of gebruik ze lijsten in de afbeeldingen.

Naast de kerstmenu’s heeft De Lange uiteraard meer producten om de feestdagen op een uitstekende wijze door te komen. “Gourmetschotels, rauwkostsalade en onze Tapa Tapa schotels. Ook geliefd zijn onze appelsloffen”, vertelt Carin. Meer daarover weten? Ga dan zaterdag naar de Kerstinspiratiedag aan de Klaas Fuitestraat.

Online bestellen en betalen kan natuurlijk ook:

https://www.delangepuurnatuur.nl/online-bestellen/kerst-menu-bestellijst 

https://www.delangepuurnatuur.nl/online-bestellen/kerst-bestellijst

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500