Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wycher Bakker ondernemer van het jaar

Geplaatst op: 12 december 2019

Foto Regio Zwolle

Wycher Bakker is de Ondernemer van het Jaar van de Regio Zwolle. De directeur van Eurom in Genemuiden kreeg de prijs donderdagmiddag uitgereikt tijdens een ondernemerscongres in Zwolle. Bakker schuift in een reactie de prijs meteen door naar zijn team medewerkers. “Ik vertegenwoordig niet het merk Wycher, ik vertegenwoordig het merk Eurom”, zegt Bakker.

“Je belt op een goed moment: ik heb wel honderd gemiste oproepen en ik pak je toevallig op”, lacht Bakker donderdag aan het einde van de middag. De festiviteiten rond het gala zijn dan net achter de rug. “Deze prijs voelt heel onrealistisch, maar tegelijk ben ik natuurlijk heel trots. Trots op het team vooral. Dat we dit met z’n alle voor elkaar hebben gekregen.”

Bakker ging ‘blanco’ naar Zwolle, maar kreeg daar te horen dat hij wel degelijk als winnaar is gekozen uit een select gezelschap van drie kanshebbers. “Wat de doorslag heeft gegeven, maakt de jury niet bekend. De andere kandidaten waren ook prachtige bedrijven.”

De winnaar gaat de onderscheiding vieren bij zijn broer. Die runt namelijk café De Tagrijn in Zwolle. “Daar gaan we met het team en familie en vrienden naartoe.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500