Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo en Orpheus samen in Kerstconcert

Geplaatst op: 13 december 2019

Waar anders dan met Kerst  komt dit lied meer tot zijn recht.
“Heil en vree van eeuw’ge waarde, engelenzang die ‘t hart verblijd.”

Het chr. Genemuider mannenkoor STEREO zal tijdens het Kerstconcert morgen op 14 december o.a. dit lied vertolken in de prachtige Bovenkerk van Kampen. Een jubellied bij uitstek om de geboorte te vieren van een onschuldig Kind, een Koningskind, niet in een paleis, niet in een villa maar in een koude tochtige stal zonder verwarming. Geen Kind op aarde is meer bezongen, zelfs de engelenzang getuigd ervan.

In de traditie van dit aloude feest zal “Stereo” haar jaarlijkse kerstconcert  weer houden in de prachtige Bovenkerk van Kampen. Dit keer opgeluisterd met Orpheus, een Oekraïens mannenensemble van internationale allure en professionaliteit. Een combinatie van krachtige Kozakken stemmen met een bijzondere eigen klankkleur, waarmee zowel samen als afzonderlijk kerstliederen worden vertolkt.

Instrumentale medewerking wordt verleend door Pascal v.d. Velde op trompet, Marco den Toom op het orgel, Johan Bredewout op de vleugel, Noortje van Middelkoop op panfluit en Johannes Terpstra met slagwerk en pauken.

Het Kerstconcert vindt plaats op  D.V. zaterdag 14 december in de Bovenkerk van Kampen.  Het begint om 19:30 uur. De Kerk is open vanaf 19:00 uur. De entree bedraagt bij de kerk t/m 12 jaar € 5,00 en vanaf 13 jaar € 15,00 (in de voorverkoop €4,-  en € 12,50 zie www.shop.stereogenemuiden.nl).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500