Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel promoties bij de tafeltennissers

Geplaatst op: 13 december 2019

Donderdagavond zijn de spelers van het eerste, derde, en vierde team van GTC gehuldigd in d’ Overtoom. Zij wisten in de najaarscompetitie promotie af te dwingen. Voorzitter Kees Kranenburg sprak zijn waardering uit over deze sportieve prestatie en blikte alvast vooruit naar volgend seizoen. Met drie teams in een hogere klasse ligt er immers een uitdaging om daar te handhaven, maar als ieder zijn vorm van afgelopen seizoen weet vast te houden moet dat zeker lukken.

Het spande er bij team drie en vier nog wel om; hier viel de beslissing op de laatste competitiedag, terwijl het eerste team het kampioenschip al eerder veilig had gesteld. Het tweede team wist zich niet te handhaven in de derde klasse en zal volgend jaar lager spelen en weer gaan voor het kampioenschap. Het betekent dat er volgend seizoen eerste, derde, vierde en vijfde klasse gespeeld gaat worden.

Iedere donderdagavond wordt er in de eerste zaal van de Overtoom gespeeld. “Lijkt het jou eens leuk om een balletje te slaan, kom dan eens langs. De jeugd speelt vanaf 18.30u, de senioren vanaf ongeveer 20.00u”, nodigt het bestuur belangstellenden uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500