Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziekonderwijs geeft jaarlijkse kerstconcert

Geplaatst op: 17 december 2019

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse kerstconcert van Muziekonderwijs Genemuiden. De aanwezigen genoten van zang, piano, dwarsfluit en viool. Voor het eerst was het concert op de Maarten Luther school. “Een prachtruimte om concerten te geven”, zegt Roland Pleizier.

Deze week zijn er nog muzieklessen maar dan is het genieten van twee weken kerstvakantie voor de muzikanten. Per januari starten de lessen weer, en er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen! “Ook starten we weer met AMV lessen. In deze lessen leren kinderen spelenderwijs kennismaken met allerlei muziekinstrumenten, samenspel, noten lezen en nog veel meer! Meer weten? Bezoek dan onze website: www.muziekonderwijsgenemuiden.nl.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500