Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prins Transport promoot Hasselt op de weg

Geplaatst op: 20 december 2019

Hasselt gaat heel Nederland door. Jack Prins van Prins Transport heeft de achterkant van een oplegger bedrukt met een grote afbeelding van de Hanzestad en een verwijzing naar de website van Tip Hasselt 

De organisatie is blij met het uiterlijk vertoon op de weg. Eerder liet de ondernemer al een trailer beplakken met reclame voor Hanzestad Hasselt, deze trailer rijdt dagelijks door de Benelux.  Supreme realiseerde de bedrukking gratis. Phoenix Pallets in Hasselt presenteerde ook gelijk een nieuw bedrijfslogo op de trailer van Prins Transport die Jaarlijks meer dan 3 miljoen pallets vanuit de productievestiging in Hasselt naar klanten in de Benelux levert.

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500