Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert levert 8000 euro voor Wijkwieg op

Geplaatst op: 24 december 2019

Het concert van het Christelijk Urker Visserskoor Crescendo o.l.v. Louwe Kramer voor De Wijkwieg heeft maar liefst achtduizend euro opgeleverd. Dat maakt de organisatie bekend. Tijdens deze avond in de Grote Kerk werden door de Urker zangers en hun solisten Nederlandse kerstliederen ten gehore gebracht.

Het orgel werd bespeeld door Pieter Heykoop. Dominee Hulsman verzorgde de opening en het appèlwoord. In het appèlwoord stond de dominee stil bij het beeld dat voor Jozef en Maria geen plaatst was in de herberg. Zo is er voor sommige moeders en hun baby geen juiste plek in de hulpverlening om samen een kansrijke start te mogen hebben. Jezus moest laag neerdalen om de zonden van ons mensen op zich te nemen. Zo dient het werk onder de moeders en baby`s in biddend opzien tot de gekomen Zaligmaker te gebeuren.

Meer weten? www.wijkwieg.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500