Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie topdarters naar Genemuiden

Geplaatst op: 27 december 2019

De organisatie van het grootste Genemuider dartevent is verheugd te kunnen melden dat er op 3 en 4 januari weer 3 WK-spelers actief zijn in Genemuiden. Zij zullen mee strijden om de hoofdprijs van €500,-.

Onder de tot nu toe 83 ingeschreven mannen is Geert Nentjes (106e wereldranglijst). De 20-jarige Urker wist zich afgelopen jaar weer te plaatsten voor het WK in Ally Pally (Alexandra Palace) te Londen, waar hij in de eerste ronde nipt werd uitgeschakeld door de Belg Kim Huybrechts.

Verder doet Ron Meulenkamp (51e wereldranglijst) mee. Ron overleefde de eerste ronde op het WK wel maar werd in de 2e ronde (laatste 64) verslagen door Chris Dobey. Ook Jan Dekker (57e wereldranglijst) is begin januari te vinden in Genemuiden. Jan wist ook de 2e ronde te halen en verloor daar van een goed gooiende Johnny Clayton.

Verder zien we net als vorige jaar Dirk van Duivenbode (83e wereldranglijst) die op vrijdagavond de titel van de koppels zal proberen te verdedigen met Ron Meulenkamp. En last but not least Vincent Kamphuis uit Epe. Hij wist al drie van de vorige vier titels op z’n naam te schrijven en heeft in alle vier deelnames maar een partij verloren. Tijdens de finale van 2017 heeft hij verloren tegen Wesley Harms.

De hoogste finish (Max. uitgooi 170) zal ook dit jaar zowel bij het koppel als single toernooi worden uit betaald in euro’s (gesponsord door HBM Genemuiden BV). De organisatie hoopt ook dit jaar op een mooi dartweekend met mooie partijen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500