Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijkwieg houdt tweeduizend euro over aan zaalvoetbal

Geplaatst op: 27 december 2019

De Wijkwieg kan tweeduizend euro bijschrijven dankzij het Zwartewaterland Toernooi. Hendrik de Leeuw kreeg vrijdagavond na het zaalvoetballen de cheque overhandigd uit handen van burgemeester Bilder. Het toernooi zelf werd gewonnen door Taxi Ercan.

De taxibaas uit Zwolle kon na de finale tegen Velda Koeriers drie vingers de lucht insteken. Zijn zorgvuldig samengestelde ploeg won voor de derde keer. Vrijdag kwam profvoetballer Kingsley het team versterken, maar hij kreeg in de halve finale rood en mocht verder toekijken. Ook Tjeerd Korf speelde vrijdag voor Taxi Ercan en de Emmeloorder bleek zijn kunsten nog niet verleerd. Hij werd zelfs uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Karst Beens van KLB Bernat mag zich topschutter van het toernooi noemen. Hij schoot maar liefst vijftien keer raak. Zijn ploeg werd in de halve finale uitgeschakeld, net als het team van Palet.

Het Zwartewaterlandtoernooi werd dit keer over twee dagen verspeeld en bracht veel publiek op de been. Uitgerekend tijdens de finale was de tribune echter nog niet voor de helft gevuld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500