Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bekerkraker in d’ Overtoom

Geplaatst op: 5 januari 2020

Terwijl de veldvoetballers in Genemuiden en de rest van Nederland hun “winterslaap” houden, zijn de zaalvoetballers van Genemuiden1 /BV makelaars al een aantal weken in de ban van de bekerwedstrijd van woensfagavond tegen Urk. 

Zwartewaterlandtoernooi werd gebruikt als voorbereiding. Winst van het toernooi was even niet belangrijk. Alles draait om de bekerwedstrijd. Genemuiden tegen Urk roept op het veld vooral strijd op. In de zaal is het meer het “technisch vernuft” dat zal bepalen wie de winnaar wordt.

Op Urk is zaalvoetbal bijna een deel van de opvoeding. Talloze teams spelen in de competitie. Talent genoeg. Genemuiden 1  moet het hebben van geroutineerde oud 1e elftal spelers. Spelers als Jansen,  Netjes, Resokario  en Van der Kolk maken deel uit van het team. Youngsters  als Heutink, Van Dam, Beens en Roeten lopen zich het vuur uit de sloffen om elke wedstrijd tot een succes te maken.

Aanvang van deze kwartfinale is 20.15 in de Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500