Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Driehonderd schoenendozen in Roemenië afgeleverd

Geplaatst op: 7 januari 2020

De jaarlijkse schoenenactie heeft ongeveer driehonderd dozen voor Roemenië opgeleverd. In december zijn alle dozen uitgedeeld aan de kinderen in het CE huis in Oradea en in verschillende omliggende dorpen. 

De organisatie ontving een bericht van de kinderen uit het CE huis. “Lieve kinderen in Nederland. Wij willen jullie graag bedanken voor de mooie doos met cadeautjes die wij van jullie hebben gekregen. Wij zijn dankbaar dat jullie aan ons denken. Bedankt voor het leuke speelgoed en lekkere warme mutsen. Ook willen wij jullie hartelijk bedanken voor de lekkere snoepjes in de doos. Wij wensen jullie veel geluk toe in Nederland.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500