Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Albert Greveling bij de PCOB

Geplaatst op: 9 januari 2020

Dinsdag 14 januari is de volgende bijeenkomst van de PCOB afd. Genemuiden (Protestants Christelijke Ouderenbond ). Spreker deze middag is Albert Greveling uit Zwartsluis. Met beelden van de omgeving waarin we leven wil hij het één en ander vertellen. Vanuit Zwartsluis gezien vormt het Zwartewater een boeiende boog om Genemuiden heen. De Zwartewaterdijk vanaf Hasselt tot de Krieger nodigt uit tot genieten van het landschap.

Heel vaak eindigde Grevelings tocht in het landschap bij Genemuiden. Het mooiste plekje in onze omgeving vindt Greveling bij de pont van Genemuiden. En hoe kan het ook anders, als rasechte Sluziger kun je daar mooi naar Zwartsluis kijken. Dus, geniet van de prachtige omgeving, en van Zwartsluis. En niet te vergeten de Zintuigentuin die tot in de verre omtrek bekend is.

Zoals altijd wordt de middag gehouden in De Meente en het tijdstip van aanvang is 14.30 uur.

 

Samen sterker voor senioren in Nederland

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500