Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Active Creations slaat eerste paal

Geplaatst op: 8 januari 2020

Afgelopen week sloeg Bouwbedrijf G. Rook BV de eerste paal van Active Creations’ nieuwe pand aan de Grote Kranerweerd de grond in. Een mijlpaal welteverstaan, want aan het begin van de bouw gingen ruim anderhalf jaar aan voorbereidingen vooraf.

Active Creations-directeur Hans Winter besloot het moment waar hij en zijn team al zo lang naar uitkeken met zijn medewerkers te vieren. “Dus geen burgemeester, geen wethouder en geen publiek, haha. Nee, dit moment wilden we even met elkaar beleven. De afgelopen jaren hebben we samen niet alleen de merken van onze klanten laten groeien, maar ook onszelf op de kaart gezet. Deze eerste heipaal voelde toch een beetje als beloning voor al het harde werken. Het aftellen naar de zomer kan beginnen!”

Stiekem kippenvel
Te vieren viel er toch al iets, want de directeur was zijn collega’s nog een traktatie verschuldigd voor het 34e kaarsje dat hij op Nieuwjaarsdag uitblies. “Daarom heb ik het nuttige maar met het aangename gecombineerd en mijn teamgenoten laten genieten van een welverdiende lunch. Daarbij heb ik ze verteld hoe machtig trots ik op onze stap naar een nieuw kantoor ben. En dat ik stiekem best een beetje kippenvel kreeg toen ik de eerste paal de grond in zag gaan.”

Volg de bouw online
Active Creations zou Active Creations niet zijn als de bouw niet minutieus vastgelegd zou worden met foto’s en video’s. “Zo gaan we iedereen die geïnteresseerd is via onze social media-kanalen op hoogte houden van de vorderingen.” Rond de bouwplek pakt het marketing en communicatiebureau ook uit. “We maken op een opvallende manier duidelijk hoe wij aan de merken van bedrijven bouwen, terwijl er druk aan ons (pand) gebouwd wordt.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500