Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met één minuut winkelen eindigt lange MVG-geschiedenis

Geplaatst op: 9 januari 2020

Met een minuut winkelen eindigde donderdagmiddag een lange geschiedenis van Middenstand Vereniging Genemuiden. Die gaat op in het nieuwe Ondernemersfonds. Jan Huisbrink profiteerde van de laatste actie: hij won een minuut gratis winkelen bij de BONI tijdens de Eindejaarsbingo. En dat leverde hem uiteindelijk dik 145 euro aan boodschappen op.

Voor de snelheid had hij wel Martijn meegenomen. Die ging wat aarzelend van start, maar trok al snel alle registers open, waardoor de winkelkar steeds gevulder raakte. Ook gingen de winnaars nog met een boodschappenpakket ter waarde van 40 euro van de BONI naar huis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500