Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Benthem scoort eerste goal voor Sportclub

Geplaatst op: 10 januari 2020

Rens van Benthem heeft meteen zijn visitekaartje afgegeven. Hij scoorde de eerste treffer in het duel tegen VV Capelle dat Sportclub met 2-1 won. De wedstrijd is onderdeel van het vierdaagse trainingskamp in het Spaanse Marbella.

Sportclub Genemuiden arriveerde donderdag aan de Costa del Sol. Sportclub speelde in twee verschillende formaties verdeeld over een 1e en 2e helft. Een goed spelend v.v. Capelle, uitkomend in de hoofdklasse A, en Sportclub Genemuiden waren vooral in het 1e bedrijf redelijk aan elkaar gewaagd. Een doelpunt van Rutger de Bos zorgde ervoor dat Capelle met een 0-1 voorsprong ging rusten.

In de 2e helft wist het toch wel beter spelende Sportclub vrij snel orde op zaken te stellen, met treffers van Rens van Benthem en Omar Kavak werd de 2-1 eindstand in het voordeel van Sportclub beslist. Van Benthem arriveerde vrijdagochtend pas aan de Andalusische kust.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500