Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters rijden veel wedstrijden

Geplaatst op: 12 januari 2020

Vorig weekend werd er in Genemuiden een springwedstrijd georganiseerd. Bij de paarden kwam Jeanine Fuite aan de start in de klasse B met haar paard Jillz F. De combinatie reed een foutloze ronde en met 80,5 stijlpunten was dit goed voor de 3e prijs. In de klasse Z deed Jeanine mee met haar paard General F.  Ook hier sprong ze een mooie foutloze ronde en met de tijd van 40.04 seconden won de combinatie de 2e prijs.

In Zwolle deed Mayra Meuleman mee met haar paard Silke aan een dressuurwedstrijd. In de klasse L2 kreeg de combinatie na een nette proef te hebben gereden 187,5 punten van de jury en heeft hiermee de 2e prijs gewonnen.

Afgelopen weekend werden er in het Hippisch Centrum Genemuiden de Kringkampioenschappen springen voor paarden en pony’s verreden voor de kring NWO-NOP. Diverse Zwartewaterruiters verschenen hier aan de start en wisten een startplaats te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen.

Bij de paarden kwam Evelien Fuite aan de start met haar paard First Impression in de klasse L. Na een mooie foutloze ronde wist de combinatie in de barrage een snelle tijd neer te zetten van 37,65 seconden en behaalde hiermee de 2e prijs in de klasse L en zijn ze door naar de Regiokampioenschappen.

In dezelfde klasse kwam ook Alène Roeland aan de start met haar paard Kenzo. Na een foutloos parcours en een barrage van 42,25 seconden eindigde de combinatie op de 7e plaats en is hiermee ook door naar de Regiokampioenschappen. In de klasse M verscheen Dianne Fuite in het parcours met haar paard Il Mio Amore F. De combinatie wist het parcours foutloos door te komen en mocht ook de barrage rijden. Met een foutloze barrage in de tijd van 38,76 seconden wisten ze de 2e prijs binnen te halen in de klasse M en heeft hiermee ook een startplaats voor de Regiokampioenschappen.

Bij de pony’s deed Briëtt Breman mee met haar pony Gino in de klasse B categorie D/E. De combinatie wist een mooie foutloze ronde neer te zetten en kreeg hiervoor 157 stijlpunten. Met deze score behaalden ze een 2e prijs en is ook deze combinatie door naar de Regiokampioenschappen.

De regiokampioenschappen worden verreden in Ambt-Delden op zaterdag 8 februari voor de pony’s en op zaterdag 15 februari voor de paarden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500