Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gedeputeerde op bezoek bij Breman

Geplaatst op: 15 januari 2020

Gedeputeerde Eddy van Hijum brengt vrijdag 17 januari een bezoek aan de Breman Installatiegroep in Zwolle. In het kader van zijn bedrijventour gaat Van Hijum in gesprek met de ondernemer om te horen wat er speelt.

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven en expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen. Bij Breman werken ruim 1.700 medewerkers. Het bedrijf kent vierexpertises : Utiliteit, Woningbouw, Woningbeheer, Daktechniek en Schoorsteentechniek. Breman werkt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Met een omzet van ruim €270 miljoen is Breman één van de grootste spelers in de installatiebranche.

Breman is een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. René Breman en Bernardo Eenkhoorn vormen de directie. De Breman-cultuur is sterk verankerd in het bedrijf. Hierin staan sociale innovatie en duurzaamheid centraal. Breman opent dit jaar de Bedrijfsschool op het Polymer Science Park in Zwolle.

Bedrijventour

Het bezoek aan Breman is onderdeel van de Bedrijventour. Tijdens deze Bedrijventour bezoekt gedeputeerde economie Eddy van Hijum Overijsselse ondernemingen. “Ik vind het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan met Overijsselse ondernemers om te horen wat ze drijft en waar ze tegenaan lopen. Ook zie ik graag met eigen ogen hoe het Overijsselse MKB werkt aan de maatschappelijke opgaven. Bij Breman Installatietechniek bekijk ik graag hoe het bedrijf werkt aan verduurzaming en energietransitie en de kansen pakt die deze ontwikkelingen bieden.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500