Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koster & Hogeslag werkt samen met Bestelbus.nl

Geplaatst op: 18 januari 2020

Bestelbus.nl, onderdeel van Kleyn Vans langs de A15 tussen Rotterdam en Tiel, breidt uit naar het noorden van Nederland. Ze slaan de handen ineen met Koster & Hogeslag Automotive. Dat bedrijf uit Genemuiden biedt in de regio Zwolle op de nieuwe locatie Bestelbus.nl A28 een ruim aanbod van jong gebruikte bestelbussen en bedrijfswagens. Ondernemers vanuit het noorden en oosten hoeven zo minder ver te rijden om te profiteren van de one stop Bestelbus.nl-formule. 

Bestelbus.nl staat bekend om de permanente ruimste voorraad jong gebruikte bestelbussen Hierbij kunnen ondernemers een keuze maken uit alle merken en types in alle prijsklassen, van gesloten bestelbus tot open laadbak.

Bob van der Laan, Bestelbus.nl Manager, is enthousiast: “Gemiddeld genomen bevinden onze klanten zich in een straal van 100 kilometer rondom Vuren. Omdat wij er zeker van zijn dat onze formule in heel Nederland waarde toevoegt, was het een persoonlijke wens een betrouwbare partner te vinden die ons concept ondersteunt. Hierbij vertrouwen we als Kleyn Groep volledig op Koster & Hogeslag Automotive en kijken we uit naar de samenwerking met deze stabiele en representatieve vertegenwoordiger in de regio”.

Bernhard Koster van Bestelbus.nl A28: “We geloven in de formule van Bestelbus.nl en vinden het mooi om de regio te verrijken met dit aanbod. Ondernemers kunnen in enkele stappen een bestelbus kopen of leasen. En inruil is ook mogelijk. Het aanbod is enorm gevarieerd. Schilder, hovenier, aannemer of cateraar, ik weet zeker dat we de juiste bus in huis hebben.”

Bestelbus.nl heeft zich de afgelopen jaren flink ingespannen om het serviceniveau bij aanschaf van een jong gebruikte bedrijfswagen naar een hoger niveau te tillen, dan bij een autobedrijf zonder schaalvoordelen. Denk aan de garantie tot 2 jaar bij de eigen dealer in de buurt, inhouse financiering & verzekering en oplossingsgerichte hulp binnen 1 uur door heel Europa.

De website Bestelbus.nl blijft het uitgangspunt voor de klant, hier kan hij of zij zoeken in de grootste voorraad van jong gebruikte bedrijfswagens. Bij elke bus staat duidelijk vermeld op welke locatie deze staat. De nieuwe locatie van Bestelbus.nl vindt u aan de Sisalstraat 71 in Genemuiden. De hoofdlocatie van Bestelbus.nl ligt aan de Azewijnseweg 9, A15, afslag 29, te Vuren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500