Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters sterk in eigen huis

Geplaatst op: 19 januari 2020

Afgelopen weekend werd er in Genemuiden en Kampen voor de titel Kringkampioen dressuur voor paarden en pony’s gestreden. Tijdens deze kampioenschappen wisten twee leden van de Zwartewaterruiters de titel Kringkampioen te bemachtigen. In totaal wisten zes leden van de Zwartewaterruiters zich te plaatsen voor de Overijsselse kampioenschappen.

In Genemuiden kwam Janine Flier-Breman aan de start met haar paard Harley in de klasse Z2. De combinatie heeft een mooie proef gereden en dit werd dan ook beloond met 67.57% (227,5 en 232,5 punten). Deze score was goed voor de 1e prijs in de gecombineerde klasse Z2/ZZL en de combinatie mag zich hiermee Kringkampioen van de klasse Z2 noemen.

Louanne Eenkhoorn verscheen in Genemuiden in de ring met haar paard Kenzo Del Estoril. De combinatie wist de jury te imponeren met een keurige proef. Met een percentage van maar liefst 75,41% (228 en 224,5 punten) zijn ze hiermee Kringkampioen in de klasse L2.

In Kampen kwam Marloes de Vries aan de start met haar pony Warenzo. De combinatie heeft hier een nette proef aan de jury laten zien en met een percentage van 62,83% (191 en 186 punten) was dit goed voor de 5e prijs in de klasse B categorie D/E.

De volgende combinaties hebben zich afgevaardigd voor de Overijsselse kampioenschappen welke verreden worden op in Vriezenveen op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari en in Hellendoorn op vrijdag 7 februari, zaterdag 8 februari, vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari. Janine Flier-Breman met Harley, Louanne Eenkhoorn met Kenzo Del Estoril, Erika Henniphof met Enouk, Daphne Visscher met Slv’s Wish, Briëtt Breman met Coco en Isabel Skraburski met Sultan.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500