Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Barrelteam loopt tegen bekeuring aan

Geplaatst op: 20 januari 2020

De vier barrelauto’s uit Zwartewaterland zijn zondagmorgen vertrokken uit Nederland richting Friedrichshafen in Zuid-Duitsland. Bij het Rat Verleghstadion van de voetbalvereniging NAC in Breda klonk het startschot voor de deelnemers aan deze challenge.

Zonder noemenswaardige bijzonderheden bereikten ze de eerste etappeplaats aan de Bodensee. De stad heeft ongeveer 60 duizend inwoners en is een geliefde vakantieplaats.

Na een goede nachtrust gingen de teams op de tweede dag richting Oostenrijk om aan het eind van de maandagmiddag in Innsbruck te arriveren. Innsbruck is een stad van ruim 130.00 inwoners en is een bekende wintersportplaats.

De deelnemers hadden weinig last van de sneeuw. Waar ze wel last van hadden was de Oostenrijkse politie die de snelheid van de deelnemers met de laser controleerde en één van de Zwartewaterlandse wagens was het haasje en kreeg een boete van 30 euro voor 21 km te hard rijden.

Morgen gaat de caravaan richting Italië waar ze hopen te arriveren in Peschiera del Garda. Op weg hier naar toe veracht men meer sneeuw dan op de maandag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500