Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen beste traiteur van Nederland

Geplaatst op: 21 januari 2020

Genemuiden beschikt over de beste traiteur van Nederland. Gildeslager Van Ingen aan het Havenplein sleepte die prijs maandagavond in de wacht.

Van Ingen is aangesloten bij De Gildeslager; een collectief van ambachtelijke slagers. Regelmatig komen de slagers samen om inspiratie op te doen en specifieke vakkennis te delen. Jaarlijks reikt De Gildeslager prijzen uit aan de best presterende leden. Op de jaarbijeenkomst van maandag is Gildeslager van Ingen bekroond tot ‘Kampioen Traiteur van het jaar 2020’.

Gedurende 2019 hebben bij alle leden van De Gildeslager onverwachte keuringen plaatsgevonden, waarbij de zorgvuldig gekozen vakjury diverse producten zoals vleeswaren, worsten en maaltijden beoordeelde op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500