Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Havenstaete nieuwe sponsor bedrijfsdammen

Geplaatst op: 25 januari 2020

Lang heeft Damclub O&O de Rabobank als sponsor gehad, voor zowel de club als het bedrijfsdamtoernooi. Met ingang van 2020 heeft de Rabobank besloten hun sponsoring te beëindigen en de bedrijven in Havenstaete zijn de opvolger van de bank voor het sponsoren van het bedrijfsdamtoernooi.

Bouwkundig bureau van Ittersum, Brouwers accountants, Heutink en Hey financieel adviseurs, Smit supply chain advies en Winter financieringen zetelen in Havenstaete. “Met medeweten van Havestaete willen we er dit jaar niet alleen een feest voor ons van  maken, maar ook gaat er een deel van de opbrengst naar stichting de Wijkwieg”, aldus de damvereniging.
Op 13 februari om 8 uur zal de eerste zet gespeeld worden in de prachtig verbouwde Kaaihof. Rond kwart voor elf zal de Havenstaete cup uitgereikt worden door burgemeester Eddy Bilder.

Bedrijven die nog willen deelnemen kunnen mailen naar h.klasen@hotmail.com of bellen met 0640545540. Een team bestaat uit zes personen. De inleg is €25 per team.
Niet dammen maar kijken mag ook. Als bezoeker bent u ook van harte welkom. U kunt dan deelnemen aan de verloting met schitterende prijzen. Vele vleesprijzen en als hoofdprijs een reischeque van €200.
Wij wensen spelers en bezoekers alvast een mooie avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500