Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DOE-klas Maarten Lutherschool bezoekt Groothuis

Geplaatst op: 4 februari 2020

Sinds een jaar draait op de Maarten Lutherschool de DOE-klas. “In de DOE-klas bieden wij onderwijs aan de praktisch begaafde leerlingen. De leerlingen voeren diverse taken en opdrachten op school uit. Hiernaast bieden wij de leerlingen graag praktijkervaring aan in een bedrijf of instelling”, legt de school uit.

Gisteren zijn de kinderen op ‘stage’ geweest bij Groothuis Bouwgroep. “Eerst hebben we informatie gekregen over wat voor bedrijf Groothuis is. Na een rondleiding door de timmerfabriek, werkplaats en het magazijn hebben we onder leiding van meester Bart ons eigen vogelhuisje gemaakt. Na het harde werken was het tijd voor een pauze in de kantine. Tot slot kregen we een rondleiding door het kantoor waarbij we een heuse 3D-bouwtekening hebben bekeken. Hierbij bedanken we Groothuis Bouwgroep voor de leerzame ochtend!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500