Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Via Van Kesteren naar The Voice of Holland

Geplaatst op: 4 februari 2020

Renault is dit seizoen officieel partner van de tv-hit ‘The Voice of Holland’. En dat is goed nieuws voor alle inwoners van Zwartsluis en omstreken. Want dankzij de aanwezigheid van Renault-dealer Van Kesteren, kan ook jij daardoor twee kaarten winnen voor de liveshows van de talentenshow.

“Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is naar renault.nl/the-voice-of-holland gaan”, vertelt Van Kesteren-directeur Wimfried van Kesteren. “Daar vul je jouw gegevens in en claim je jouw unieke code. Die ontvang je per e-mail. Daarnaast kun je ook gelijk een proefrit met de nieuwe Clio aanvragen.”

Laat de CLIO-stoel draaien
Met de code op zak stap je de showroom van Van Kesteren in Kampen of Zwartsluis binnen. “Daar staat een iPad klaar waarop je jouw code in kunt voeren”, legt Van Kesteren uit. “Als de CLIO-stoel voor jou draait, win je twee tickets voor een van de liveshows.”

150×2 kaarten beschikbaar
Ben je in de showroom, maar heb je nog geen unieke code geclaimd? Geen probleem! Van Kesteren: “Dit kan ook gewoon ter plekke op onze iPad.” In totaal verdeelt Renault landelijk 150×2 kaarten voor de liveshows, die plaats vinden op vrijdag 7, 14, 21 en 28 (finale) februari 2020.

Actie loopt tot 20 februari

“Wij zouden het voor onze klanten geweldig vinden als de stoel in een van onze showrooms draait”, aldus Van Kesteren. “Dus kom gauw naar onze vestigingen in Kampen (Kilbystraat) of Zwartsluis (Grote Kranerweerd), want deze actie loopt maar tot 20 februari as.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500