Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee thema-avonden van Het Leerhuis

Geplaatst op: 14 februari 2020

Het Leerhuis organiseert twee avonden. Op donderdag 20 februari is er de avond met het thema Speuren naar het geheim van de Heidelberger, om 20.00 uur Hervormd Centrum Genemuiden. Dominee Jaap Dronkers zal deze avond meer vertellen over deze “geheimen”. Wat is het geheim van de Heidelbergse Catechismus en is dit geheim langzamerhand uitgewerkt?

En op maandag 24 februari is er een thema avond over Antisemitisme om 20.00 uur in het Hervormd Centrum te Genemuiden. Klaas de Jong is auteur van meerdere bijbelstudieboeken en boeken over de Joodse geschiedenis. Hij zal aanwezigen deze avond meenemen in het verhaal over dit onderwerp. Waar komt antisemitisme vandaan en waarom steekt het steeds weer de kop op ? En we hebben onze les toch wel geleerd vanuit het verleden.

Aanmelden via www.leerhuiszwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500