Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bloemijn wil kippenvel bezorgen

Geplaatst op: 14 februari 2020

Bedrijfsfeesten en klantevents. Maar ook bruiloften, jubilea, verjaardagen, familiedagen of kraamfeesten. Welk zakelijke of privéfeest jij ook van kleur, fleur of geur wilt voorzien; je mag Willemijn Beens ervoor wakker maken. Met alle liefde staat ze op om met haar gloednieuwe bloemstylingbedrijf Bloemijn de dagen die er écht toe doen van sfeer en beleving te voorzien.

In Genemuiden en omstreken is Willemijn zeker geen onbekend gezicht. Met haar bloembinderij zorgde ze jarenlang voor boeketten en bloemstukken bij mensen thuis of op de werkvloer. “Maar steeds vaker werd ik ingeschakeld voor feesten en partijen. Zowel zakelijk als privé. Daarin ontdekte ik mijn ware kracht en passie: bijzondere dagen de wow-factor geven met mijn bloemstyling.”

Door de vele positieve reacties op haar werken en de toenemende vraag van bedrijven en particulieren, besloot Willemijn haar hart te volgen. “Ik ga me vanaf nu volledig richten op zakelijke en privéfeesten in en rond Genemuiden. Het liefst met een creativiteit die ieders verbeelding voorbijgaat. Dat moet voor bloemwerken en -decoraties zorgen die passen binnen een totaalconcept.”

Haar keuze houdt in dat ze het leveren van boeketten en bloemstukken aan mensen voor in huis of voor bedrijven op de werkvloer langzaam af gaat bouwen. “Dat doe ik met pijn in het hart, want jarenlang heb ik mensen ook thuis en op kantoor met plezier kleur, fleur en geur bezorgd. Maar ik kan het niet meer combineren met de styling voor events en feesten. Mijn klanten hoeven zich geen zorgen te maken. Ik zal het rustig afbouwen en een waardig alternatief regelen.”

Altijd, overal en in alles inspiratie
Slingers van metaal in de bloemwerken van een staalbedrijf, miniatuurauto’s in de bloemstukken van een jarige autodealer en riet in het boeket van de bruid van een rietdekker. Het zijn slechts enkele voorbeelden van bloemwerken waarmee ze klanten en hun gasten versteld liet staan. “Ik zie altijd, overal en in alles inspiratie om mijn werk een persoonlijke toch mee te geven.”

“Als ik mijn groenafval wegbreng, kom ik met een volle bus terug. En in het bos, langs het water en op de heide stop ik tassen vol natuurlijke materialen.” Aan creativiteit geen gebrek, maar de kracht van Bloemijn zit ook in andere aspecten. “Ik stel de ideeën en wensen van mijn klanten centraal, gebruik alleen de sterkste en verst geveilde bloemen en als iets niet lukt, zeg ik dat eerlijk en los ik het op.”

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar
Zo wil Willemijn er met Bloemijn creatief, persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar aan bijdragen dat feesten onvergetelijk worden. “Een totale beleving neerzetten die voor kippenvel zorgt. Pas bij dat eindresultaat verlaat ik een feestlocatie. Of deze zich nou binnen of buiten bevindt. Om dat voor elkaar te krijgen, trek ik vanaf de eerste ontmoeting samen met mijn klanten op.”

“We bespreken ideeën en brainstormen erop los om te komen tot een moodboard dat alle wensen vervult. Waar nodig bezoek ik feestlocaties voor alle stylingopties. Daarna maak ik van bloemen de fraaiste creaties, die de basis vormen voor de volledige decoratie.” Vazen, kaarsen, lichtjes, lampionnen, linten, ballonnen. Alles wat bijdraagt aan het kippenvelmoment vervoert Willemijn, zet ze neer of hangt ze op. “Zo zorg ik ervoor dat Bloemijn-klanten kunnen slapen als een roos.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500