Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van den Berg verhuist naar de overkant

Geplaatst op: 14 februari 2020

Van den Berg Alles-onder-één-Dak verhuist naar de overkant van de Klaas Fuitestraat. De oorspronkelijk uit Zwartsluis afkomstige onderneming trekt in het oude pand van Altena Fietsen en wordt dus de nieuwe buurman van Woonwarenhuis Jan Pleijsier. De nieuwe winkel gaat volgens planning maandag 24 februari open.

“Meer parkeergelegenheid, een mooiere winkel waar we bovendien heel efficiënt kunnen indelen”, vertelt Geert van den Berg. In het huidige pand van Van den Berg zit een groot kantoor dat nauwelijks gebruikt wordt, omdat de administratie in Zwartsluis wordt gedaan.

Het assortiment blijft in principe hetzelfde, al gaan er wel wat artikelen uit. “Vijf jaar geleden dachten we dat de markt in Genemuiden en Zwartsluis hetzelfde zou zijn, maar daar in blijken toch wat verschillen te zijn. We weten nu precies wat Genemuiden wil”, vertelt Van den Berg. Hij is na vijf jaar tevreden over de resultaten in Genemuiden.

Komende week is Van den Berg nog geopend op de oude plek. Ondertussen wordt met man en macht gewerkt aan de verhuizing naar de overkant.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500