Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Seniorenorkest brengt Bach naar de Grote Kerk

Geplaatst op: 3 maart 2020

In de Grote of Sint Nicolaaskerk klinkt zaterdag 14 maart een bijzonder muziekprogramma. Tijdens het ruim een uur durend concert zal sfeervolle en bekende muziek worden uitgevoerd. Na een toelichting kunnen liefhebbers genieten van de mooiste werken van het muzikale fenomeen Johan Sebastian Bach.

Onder leiding van dirigent Leo Torn worden goed in het gehoor liggende werken van Bach ten gehore gebracht door seniorenorkest FAIR dat bestaat uit muzikanten van zowel Irene als Hasselts Fanfare uit Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.  Het orkest wordt bijgestaan door organist Harm Hoeve en zangeres Annemet Lems, die het programma af zullen wisselen met orgel en zang op en bij het Zwier van Dijk orgel. Daarnaast krijgt het publiek gelegenheid enkele koralen mee te zingen.

Dit concert is een initiatief van Orgelcomité Genemuiden. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte. Aanvang is 16.00 uur. Parkeeradvies Koppel 3. Meer informatie op www.zwiervandijkorgel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500