Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

30-seconds kampioenschap van Zwartewaterland

Geplaatst op: 5 maart 2020

Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Zwartewaterland’s Kampioen 30 Seconds. Na vele succesvolle andere edities in verschillende gemeentes komt het kampioenschap nu naar Zwartewaterland. Bij d’Olde Soldoat wordt namelijk op vrijdag 27 maart het open Kampioenschap 30 Seconds gehouden en daar kan jij met jouw team aan meedoen!

Trommel je vrienden / partner / familieleden / irritante schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de Open Kampioenschappen van Zwartewaterland 30 Seconds. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs. Ben je nou niet zo heel erg goed maar houd je wel van gezelligheid, ook dan moet je je zeker aanmelden, het beloofd een top avond te worden!

De Inschrijving is reeds begonnen en zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (deelname is 5 euro p.p.)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500