Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bel voor een bezoek aan de apotheek

Geplaatst op: 17 maart 2020

(ingezonden) In verband met de problematiek rondom corona willen wij zoveel mogelijk proberen te voorkomen dat u in de apotheek moet komen. Heeft u dus een vraag, bel of mail dan eerst naar de apotheek! Wij gaan uw medicatie zoveel mogelijk in de medicijnkluis zetten, wanneer uw mobiele nummer bij ons bekend is. 

Is uw mobiele telefoonnummer niet bij ons bekend, geef deze dan door, bij voorkeur via assistenten@apotheek-demuiden.nl.U kunt 24 uur per dag uw medicijnen ophalen uit deze kluisjes. Als u denkt dat het in uw situatie beter is het te laten bezorgen, bel dan naar de apotheek voor overleg. Het zijn rare tijden waarin wij proberen u zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen, weliswaar in aangepast vorm.

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

 

 

 

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500