Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DOS gaat helemaal ‘lockdown’

Geplaatst op: 17 maart 2020

In samenspraak met het personeel van d’Olde Soldoat hebben de eigenaren ervoor gekozen om helemaal op slot te gaan. Eerder werd nog bekendgemaakt dat de cafetaria wel zou gaan bezorgen. Ook dat is nu van de baan.

Op Facebook schrijven eigenaar Johan Snel en Corwin van Dijk dat de ‘halve overheidsmaatregel’ niet ver genoeg gaat. “Wij willen u, ons personeel en onszelf niet het risico laten lopen op besmetting met alle gevolgen van dien.”

Wanneer het café en de cafetaria opengaan, is onbekend. “We hopen u weer te zien wanneer deze gekke film ‘The End’ laat zien of daarvoor al wordt onderbroken.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500