Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leger des Heils biedt personeel Meente chocolade aan

Geplaatst op: 17 maart 2020

Het Leger des Heils bracht dinsdag een voorraad chocolade naar onder meer De Meente, als blijk van waardering voor alle verzorgden. “We hopen dat we ze hier een extra bemoediging voor de komende weken mee kunnen geven”, aldus kapitein Eric Kamperman.

Het Leger des Heils heeft grote waardering voor de tomeloze inzet van verzorgenden in deze onzekere, hectische tijd. “Geweldig dat zij met zoveel liefde en aandacht klaar staan voor hun medemens”, aldus Kamperman. “Het Leger des Heils heeft zelf ook talloze zorglocaties waar nu met de grootst mogelijke inzet gezorgd wordt voor zeer kwetsbare mensen.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500