Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corona vastgesteld bij Hasselter huisarts

Geplaatst op: 18 maart 2020

Huisarts Van Gijssel is besmet met het coronavirus, zo staat op de website van zijn praktijk. Hij is matig ziek en zit thuis in quarantaine totdat de klachten zijn verdwenen. Het praktijkteam is onderzocht, maar daarbij zijn geen besmettingen vastgesteld. De huisarts is een van de zeven Zwartewaterlanders die besmet zijn met het virus.

Van Gijssel doet wel telefonische contacten. Vanaf donderdag 19 maart kan de praktijk weer patiënten zien met dringende problemen. Waarnemende huisartsen zullen zijn taak overnemen. Vanavond geven dokter Van Gijssel en burgemeester Eddy Bilder een toelichting  tijdens de dagelijkse uitzending van ZwartewaterFM rond 19.05 uur.

Alle informatie ook op: https://huisartsvangijssel.praktijkinfo.nl/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500