Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas: zet geen spullen voor de deur

Geplaatst op: 20 maart 2020

Bij de Dorcaswinkel worden nog steeds goederen voor de deur gezet. “Als we open zijn is dit al niet de bedoeling, laat staan nu we gesloten zijn. We begrijpen dat veel mensen nu tijd over hebben en aan het opruimen slaan, maar door dit gedrag zijn wij genoodzaakt om onze vrijwilligers naar de winkel te sturen om uw spullen op te ruimen. En dat is nu net niet de bedoeling”, aldus de organisatie.

“Wij vragen begrip en verzoeken dringend om hiermee te stoppen. Zodra we weer open zijn bent u van harte welkom om spullen in te leveren tijdens onze openingstijden en ontmoeten we u graag. Sterkte toegewenst voor een ieder.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500