Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Zorgelijke signalen besmettingen Hasselt’

Geplaatst op: 20 maart 2020

Vandaag om 19.15 uur geeft burgemeester Eddy Bilder op ZwartewaterFM een toelichting op de actuele ontwikkelingen rondom corona in Zwartewaterland. Naast de officiële cijfers krijgen we uit betrouwbare lokale bronnen zorgelijke signalen.

In Hasselt zou er sprake zijn van een behoorlijke toename van het aantal besmettingen. Tijdens de uitzending gaat burgemeester Bilder hier op in en doet hij een dringend beroep op ons allen om de maatregelen om afstand te houden nóg meer in acht te nemen. Dokter Tuinstra zal tijdens deze uitzending ook een toelichting geven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500