Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie weken eerder trouwen vanwege Corona

Geplaatst op: 20 maart 2020

“Als je me maandag had gevraagd of ik deze week ging trouwen, dan had ik je voor gek verklaard”, zegt Anne-dirk Naberman. En tóch gebeurde het: gisteren stapte hij in het huwelijksbootje met zijn vrouw Mariam.

Een hectische dag: het echtpaar wist ’s ochtends nog niet wat hen ’s middags te wachten stond. De bruiloft stond oorspronkelijk gepland voor 3 april. De ceremonie werd naar voren gehaald, naar 27 maart. Totdat de gemeente gisterochtend belde en Anne-dirk en Mariam besloten om gistermiddag al te trouwen.

In een kwartiertje vond de hele ceremonie plaats. Er zijn beelden van gemaakt, zodat die op een later moment door de overige bruiloftsgasten bekeken kunnen worden. Wanneer het feest plaats gaat vinden, dat is nog onbekend. “We hopen dat we, als we gezond mogen blijven, een nieuwe datum kunnen prikken om alsnog onze trouwdag te houden.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500