Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gesprek Bilder na toespraak Koning

Geplaatst op: 20 maart 2020

Ook vrijdagavond zendt ZwartewaterFM weer het programma over de corona-ontwikkelingen in Zwartewaterland uit. Burgemeester Bilder komt daarin opnieuw aan het woord, maar later dan gebruikelijk. ZwartewaterFM zendt eerst integraal de toespraak van Koning Willem Alexander uit.

Verder komen in de uitzending onder meer de Hasselter kapper Heuckeroth en reisbureau-eigenaar Jan Tuinman aan het woord. Het programma is op werkdagen elke avond van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren. Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur staat het wekelijkse programma Actueel ook in het teken van de corona-crisis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500