Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters krijgen thuisklusje

Geplaatst op: 20 maart 2020

Het was de bedoeling dat de peuters van ’t Startblok deze week verder zouden werken aan het lentethema. Samen bloembolletjes en tuinkerszaadjes kopen en deze dan planten in mooie versierde bekertjes. Maar nu moet iedereen thuisblijven en moeten de plannen worden aangepast.

De peuters kregen een pakketje aan de deurklink met alle spulletjes die nodig zijn om toch een eigen mini-tuin te kunnen maken. Via de mail werd een lesbrief verstuurd die de ouders erbij konden pakken en even daarna kwamen via de mail en WhatsApp al berichtjes en foto’s binnen van peuters die druk in de weer waren geweest en natuurlijk hopen dat ze hun bloemen snel zien groeien! “Op deze manier blijven we toch en beetje in contact met elkaar, want we missen elkaar écht wel”, zegt de leiding.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500