Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerkklokken luiden opnieuw voor hoop en troost

Geplaatst op: 25 maart 2020

Om in deze onzekere tijd een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, worden de kerkklokken vanavond opnieuw geluid. Dat gebeurt op drie woensdagen (18 en 25 maart en 1 april) van 19:00-19:15 uur. Vorige week luidden de klokken van de Grote kerk, de Bethelkerk en die van de Christelijke Gereformeerde kerk.

Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Het is tevens een oproep tot gebed en andere vormen van steun voor alle zieken en voor wie zich inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500