Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vaarseizoen begint pas op 1 juni

Geplaatst op: 25 maart 2020

Provincie Overijssel heeft besloten om de bruggen en sluizen in Noordwest Overijssel tot 1 juni op basis van het winterregime te bedienen. Dit in verband met de huidige coronamaatregelen. Volgens de provincie zorgt meer recreatief waterverkeer voor meer contactmomenten tussen mensen. 

Dit betekent dat er alleen bediening op afroep mogelijk is voor beroepsvaart en hulpdiensten. Recreatieve vaart is tot 1 juni niet mogelijk. Alleen noodzakelijke recreatieve vaarbewegingen kunnen via de Inspectie Scheepvaart van de provincie Overijssel aangevraagd worden. Dat gaat dan bijvoorbeeld om het verplaatsen van een boot van een werf naar een woning.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500