Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zaterdagochtend: cultuur in de tijd van corona

Geplaatst op: 27 maart 2020

Het coronavirus heeft het culturele leven platgelegd. Door evenementen, concerten en voorstellingen is een groot kruis gezet. ZwartewaterFM blijft uiteraard wel open. Zaterdagochtend staat het programma Actueel volledig in het teken van cultuur.

Vanaf 10.00 spreken presentatoren Jan Blei en Klaas Jan Barneveld onder meer met Barbara Lok, Eddy Beens, Jerry Hoekman, Ivo Eenkhoorn en theaterdirecteur Han Evers. Casper de Jong en Corry Overmars dragen gedichten voor.

Zwartewaterlanders gaven bovendien gehoor aan de oproep om culturele bijdrages aan te leveren. Martin Hekman, Iris Dekker, Hendrik Bongers, Hasselts Fanfare, de familie Van ’t Noordende en Roelof Jan Wentink zorgen voor muziek, Herman Slurink en Wim Rietman komen met gesproken woord. Bovendien verwacht de redactie nog een aantal inzendingen.

Ook een lied, gedicht of column in de aanbieding? Zet die dan op YouTube en mail de link met je telefoonnummer naar redactie@genemuidenactueel.nl Luister zaterdag vanaf 10.00 uur mee op 107.3FM of via de livestream: www.zwartewaterfm.nl.

Bekijk hier alvast de column van Wim Rietman:

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500