Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat de toekomst brengen moge

Geplaatst op: 29 maart 2020

Jeroen en dochter Thirza Eenkhoorn reageerden ook op de oproep van ZwartewaterFM en de Actueel-sites om een bijdrage te leveren aan een cultureel programma. Zaterdagochtend werden maar liefst vijftien songs, columns, gedichten en andere bijdrages uitgezonden. Een daarvan dus Wat de Toekomst Brengen moge van vader en dochter Eenkhoorn.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Wat de toekomst brengen moge

  1. Cor Pierik schreef:

    Dank Jeroen en Thirza! Zo mooi en belangrijk om in deze periode ook woorden van hoop en bemoediging met elkaar te delen! En deze woorden komen van een reisgenote die weet had van hoop in donkere dagen. Mooi initiatief!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500