Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe besmetting in Genemuiden

Geplaatst op: 28 maart 2020

Opnieuw is bij een Genemuidenaar het coronavirus vastgesteld. De betrokken plaatsgenoot ligt op de intensive care. Het is de achtste besmetting in Genemuiden. Ook zijn weer twee Hasselters met het virus besmet. Het totaal aantal patiënten in Zwartewaterland is nu 42.

“En dat is toch een forse toename, vorige week op dit tijdstip waren er zestien mensen besmet. En toen waren we al overtuigd van de urgentie”, zei burgemeester Bilder zaterdagavond tegen de CBO. “We wachten allemaal op positieve cijfers, maar ons geduld wordt op de proef gesteld. Het duurt lang voordat we het effect van de maatregelen zien.”

Bilder is nog steeds content met de manier waarop Zwartewaterlanders die maatregelen naleven, al moest de politie zaterdag in twee keer een groepje jongeren in Genemuiden waarschuwen dat ze meer afstand van elkaar moesten houden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Nieuwe besmetting in Genemuiden

  1. Harmke Roeland schreef:

    Gewoon eerlijk zijn en de vlag niet buiten hangen .als Harmonie want dat werkt niet hier in Hasselt .wel de vlag buiten hangen als er iemand besmet is .

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500