Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online boodschappen doen bij Albert Heijn

Geplaatst op: 3 april 2020

Nieuw! Heel gemakkelijk online boodschappen doen bij Knappie.nl. Albert Heijn Bart Knap heeft sinds deze week een extra bezorgbus ingezet. “Dit was hard nodig om te kunnen voorzien in de steeds groter wordende vraag naar het online boodschappen doen. Wat voorheen gemak was is nu voor sommigen zelfs noodzaak geworden”, vertelt de supermarktondernemer.

Knappie werd al veel gebruikt door bedrijven maar, sinds deze week is het voor iederéén opengesteld. Knappie.nl is zeer gebruikersvriendelijk en voor de verdere toekomst blijvend toegankelijk voor iedereen.

De Bonus-kaart is gewoon op de site in te vullen of te scannen. Hierdoor profiteert ook de ‘onlineklant’ maximaal van alle voordelen. Zoals bv ook spaarzegels. Daarbij is het mogelijk om gedane bestellingen op te slaan zodat een 2e bezoek het boodschappenlijstje direct in te laden is met je favoriete producten. Zo kan er razendsnel geshopt worden.

Bij elk product kan er aangevinkt worden of er eventueel een alternatief geleverd mag worden, mocht er een product even niet voorradig zijn. Beetje afhankelijk van het aantal bestellingen, maar het streven is: Vóór 15:00 uur bestelt, is de volgende dag geleverd.

Alle boodschappen worden geleverd in statiegeldkratten á €3,85. Retour emballage kan met de bezorger worden meegegeven. Gelijk aan de deur kan er afgerekend worden. Belangrijk om te weten is dat het afrekenen uitsluitend met de PIN kan gebeuren.

“Knappie.nl draait momenteel op volle toeren. Op de site en in de winkel, we staan tot uw dienst, van Harte welkom”, aldus het team Albert Heijn Bart Knap

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500